Blush of the Week

Naaaah berhubung blush-blush baruku sudah datang (hello pretties!), kayaknya boleh mulai project baru nih. My bad habit is when I have new makeup item I tend to use the new items and forget about the others. Kasian kan, jadi gak tersentuh. Dan kan beresiko keburu expired itu lenongan.
So, alangkah bagusnya kalo para makeup itu dipakai bergilir. Jadi semua bisa kepake. Dirotasi, gitu. I got this idea from a beauty blogger (kayaknya sih banyak yang pake sistem ini, gue aja kuper) who rotates her blushes, one per week. Jadi minggu ini dia pake satu blush, blush berikut di minggu berikut, sampe (kalo sanggup) semua kepake at least sekali.
Kayaknya dalam beberapa minggu ke depan boleh nih diadopsi sistem ini. Or maybe I should do this with my lipsticks as well? Say, two for a week? Will update soon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s