All Dolled Up


Memang sih, lagi malas banget dandan. Justru itu, kalau ada yang mau dandanin pastinya seneng banget! Waktu acara Female Daily Beauty Workshop tanggal 18 Juni lalu, disuruh jadi model yang akan didandani oleh Mutsuya Sakai, makeup artist Kanebo yang datang dari Jepang. Seneng-seneng aja lah, gue. Apalagi sebelum makeup dipakein skincare Kanebo, mulai dari cleansing!

Pas banget hari itu suami tersayang baru pulang dinas selama seminggu. Hihihihi lumayan lah jadinya dia dapet pemandangan oke, istrinya ngga kucel :p

with Mr. Mutsuya Sakai
with Mr. Mutsuya Sakai

photo4

 

Apa aja kemarin produk yang dipakai ya?

Lunasol Point Make Off (eye & lip makeup remover)

Blanchir Superior Oil Cleansing

Blanchir Superior White Foam Totalyzer

Blanchir Lotion

Moisturizer

Lunasol Makeup Base

Impress Cream Foundation (I’m praying someone will be kind enough to gift this to me. I love it!)

Lunasol Loose Powder

Lunasol Eyelid Base

Lunasol Eyeshadow Quad, liquid eyeliner, mascara and brow powder

Lunasol blush

 

I love getting dolled up!🙂

 

Cheerios!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s