Blush of The Week: MAC Melba

My first choice for blush of the week project is MAC Melba. I heard great reviews on this blush and had to try it myself. I’m into peach-blush-phase now so I really couldn’t wait to get my hand on this blush. I was contemplating on getting it straight from the nearest MAC counter but out of the blue a cousin went to Singapore! So I was able to save a few pennies (well, actually closer to hundred thousand rupiahs, LOL) because she got it at Changi.

Review dari mbak Christine temptalia bilang ini warnanya ” matte medium-dark, browned peach”. Sebenernya sih pengen pure peach yang lebih ke orange, tapi ini juga cakep kok warnanya. Di pan lebih keliatan coklat gitu. Tapi begitu di pipi baru keliatan hint peach-orangenya. Finishnya matte, which I like, soalnya kadang kalo yang shimmery bikin kulit oilyku makin meling-meling heheheee…

MAC Melba
MAC Melba swatch picture from temptalia.com

Cakep ya? Begitu dipake, saya suka warnanya. Karena agak coklat jadi keliatan ada efek sun-kissed gitu (my personal opinion ya, might look different on you). Makes me look healthier, instead of my usually pale-never-out-of-the-house complexion.

By the way, this is my first MAC blush. I’ve heard they have good pigmentation but this is the first time I had the chance to see for myself. Dan ternyata emang pigmentasi oke banget. I only need to tap once, lightly with my elf studio blush brush. Warnanya langsung keluar tanpa harus pake banyak-banyak. Jadinya ini udah dipake berkali-kali masih keliatan kayak baru banget. Waduh kapan abisnya ya kalo gini?

One thought on “Blush of The Week: MAC Melba

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s